neru

UN MATALÀS PER A CADA PERSONA

Neru neix del Grup Galerías per oferir-te productes de descans de fabricació pròpia, pensats per al benefici de la teva salut. Descansar bé és bàsic per a poder recuperar-nos de l’activitat diària. Per això, per garantir un descans reparador, hem fet la millor selecció de materials.

Els nostres productes estan estudiats i dissenyats per equips mèdics i fisioterapeutes, com el prestigiós Dr. Estivill, fundador de la Clínica del Son. Visita els nostres espais Neru a les botigues de Galerías, sofàs i descans.

null

Què significa

Un bon matalàs és essencial per descansar, però més enllà d’un bon descans, pot proporcionar-te un ampli ventall d’avantatges importants a tenir en compte a l’hora d’escollir el que millor s’adeqüi a les teves necessitats. Els nostres productes incorporen els millors components naturals i les més avançades tecnologies per proporcionar-te comoditat i salut, adaptant-nos a diferents patologies com la cifosi, la fibromiàlgia, l’artritis reumatoide o la lumbàlgia. Personalitzant i adaptant cada matalàs a les teves necessitats, tots els nostres productes disposen de reconeixement certificat. Perquè descansar bé és imprescindible per aixecar-se amb energia.