Et volem regalar un matalàs, guanya’l!

NOTÍCIES, OFERTES | 26/10/17

Ens veiem a la Fira de Mostres de Girona del 28 d’Octubre a l’1 de Novembre amb el sorteig d’un matalàs exclusiu, preus especials i moltes novetats!

Vine a veure’ns de 10:00 a 20:00h i a més de gaudir de les noves col·leccions i descomptes, emporta’t un matalàs! Troba el Roll Up i participa en el concurs a través de Facebook i Instagram. Per a poder guanyar-lo has de fer-te una foto amb el nostre matalàs, seguir-nos a les xarxes i penjar la foto al formulari del nostre mur de Facebook, o pujar-la a Instagram amb el hashtag #concursneru. El guanyador del sorteig el comunicarem a les xarxes en acabar la Fira de Mostres.

El premi és un matalàs Runner Bo de fibres naturals, 100% de viscosa i tacte sedós, és regenerador i equilibrador de Ions cel·lulars, que aconsegueixen un descans total. Dedicat al món de l’esport i l’activitat física, crea l’ambient idoni per relaxar-te i carregar les piles del dia a dia. Vine a provar-lo i emporta-te’l a casa!

Les entrades de la Fira de Mostres es distribuiran de manera gratuïta a les botigues de Galerías fins a exhaurir les existències. Ens trobaràs al pavelló 7 als stands 495-498, t’hi esperem!